Denonco Abuzimet

Denonco Abuzimet është një faqje e krijuar nga Bashkia Berat e cila ju mundëson që të dërgoni në adresën e Bashkisë abuzimet që ju mund të hasni. Në këtë faqje ju mund të plotësoni edhe formularë në formë peticionesh, ankesash dhe kërkesash. Ju ftojme te kontribuojmë së bashku dhe të jeni sa me aktivë.

 

Opsionale

Opsionale

Kërko...

Madhesia Maksimale 10MB

Kërko...

(Opsionale) Madhësia maksimale 100 MB

Please wait...